00%
images loaded

DIGITALNI
MARKETING

Wire agencija pomaže startupima i kompanijama da napreduju na digitalnom frontu kroz sklad digitalnog marketinga, tehnologije i dizajna. Online oglašavanje stvara značajan uticaj na odluke o kupnji korisnika i na taj način se ostvaruju uspješne konverzije. Pomažemo vam da učinkovito planirate svoje online marketinške strategije. Provođenje SEO i marketinga na društvenim mrežama postalo je važan faktor za unapređenje brenda i dostizanje ciljane publike. Wire agencija zaista razumije vrijednost digitalnog oglašavanja.

PPC

Pojavljivanje na vrhu rezultata pretrage je još uvijek glavni cilj efektivne digitalne marketing kampanje.

PPC

PPC je vrlo isplativa metoda oglašavanja na pretraživačima i web sajtovima. Plaća se samo u slučaju da posjetilac klikne na vaš oglas, a omogućena je i kontrola cijene koštanja jednog klika. Moguće je postaviti budžet za jedan dan, jednu sedmicu ili jedan mjesec.

Postoji mnogo PPC platformi, ali je najpopularnija Google AdWords. AdWord je segmentiran na: pretragu, prikaz, remarketing i YouTube.

RETARGETING

Često nazivan „drugi dio PPC kolača“, retargeting omogućava „praćenje“ posjetilaca koji se nisu u prvoj posjeti pretvorili u korisnike, te omogućava da im se prikazuju oglasi i na drugim web stranicama koje posjete.

Zvuči komplikovano? Iako je retargeting moćan alat kada je podizanje efikasnosti PPC kampanja u pitanju, implementacija ove metode često je iznad tehnološkog znanja prosječnog vlasnika web stranice.

FACEBOOK OGLAŠAVANJE

Facebook je sebe pozicionirano kao vrlo jakog igrača na polju digitalnog oglašavanja. Njegovi najjači aduti su moćni alati koje nudi oglašivačima.

Mi koristimo najbolje od tih alata kako bismo otkrili slabo poznate izvore lead-ova za vašu kompaniju.

VIDEO OGLAŠAVANJE

YouTube i ostali online video servisi oduzimaju sve veći dio tržišnog udjela od tradicionalnih kanala kao što su TV i štampa.

Srećom, mi znamo način za osvajanje i ovog dijela marketing tržišta bez trošenja velike količine novca i vremena.