00%
images loaded

Luxuriouswalls.com

Luxurious Walls je londonska kompanija locirana na obali rijeke Temze. Ipak, oni su globalna kompanija koja ima kupce širom svijeta. Njihov glavni proizvod su slike i štampani materijal za korporativne, stambene i druge prostore. Njihov cilj je povezivanje kupaca i umjetnika.

Klijent:
Luxurious Walls ORIGINAL ART FOR HOME & BUSINESS INTERIORS
Adresa projekta:
Godina:
2016
Usluge:
Web Development / Ecommerce / Online Webshop
 • Opis projekta

  Luxurious Walls iz Londona je jedinstvena prodavnica umjetnina kreiranih od strane ekskluzivnih umjetnika. Oni kreiraju slike i fotografije za za korporativne, stambene i druge prostore. Zbog svega toga smo ponosni što su izabrali upravo naš studio za dizajn i development Luxurious Walls online prodavnicu.

  Jedna od interesantnijih karakteristika ovog projekta je rad na Facebook ecommerce platformi Shopfy. Iako je ova platforma kreirana za manje iskusne korisnike i bazirana je na template dizajnu, uspjeli smo da izvučemo maksimum iz ovog Facebook proizvoda i kreiramo online prodavnicu jedinstvenog dizajna.

  Glavni razlog zašto smo izabrali Shopify platformu je zahtjev našeg klijenta da nakon inicijalnog podešavanja i konfiguracije od strane naših eksperata, oni preuzmu generalno održavanje uz našu tehničku pomoć. Još uvijek blisko sarađujemo sa našim klijentima i prijateljima iz Londona, te sa vremena na vrijeme obavimo poneki administratorski zadatak.

 • Ključne tačke projekta
  • - Dizajn web shop-a
  • - Development web shop-a
  • - Shopify, Facebook ecommerce platforma